top of page

Verhuur

Ga je tijdens het snowboarden of skiën off-piste rijden? Sluit dan zoveel mogelijk risico’s uit en huur een elektrische lawine airbag bij De Waxerij. 

Een lawine airbag is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je bij een lawine niet onder de sneeuw terecht komt. Als je tijdens het skiën merkt dat er een lawine ontstaat trek je aan de hendel van de lawine airbag. Hierdoor zal de airbag opgeblazen worden op je rug en schouders. Het doel van de lawine airbag is dat je zo niet bedolven raakt onder de sneeuw, maar erboven op blijft drijven.

Een lawine airbag verhoogt je overlevingskans in combinatie met de 3 eenheid (lawinepieper, sonde & schep) aanzienlijk. Een airbag maakt de 3-eenheid dus niet overbodig. De lawinepieper, sonde & schep kunnen apart bij De Waxerij gehuurd worden of in een volledige set met de airbag.

Ook voor het huren van een splitboard set kan je bij ons terecht. Wij verhuren splitboards van het merk Powfinder. Een set bestaat uit board, skins, bindingen, interface, crampons en stokken. 

Huren kan bij ons per dag, week of langer.

Neem voor meer informatie over verhuur gerust contact

met ons op.

splitboard.png

Splitboard set
board, skins, bindingen, interface,
crampons en stokken 


Tarieven verhuur

Lawine safety gear .png

Lawine safety gear 
airbag, lawinepieper, sonde & schep 


Tariven verhuur

bottom of page